WiFi is de nieuwe norm

Bij NETGEAR werken we dagelijks aan het netwerk van de toekomst. Ons doel bij NETGEAR, om in ieder gebouw snelle, veilige, stabiele en beheersbare (draadloze) internet toegang te kunnen leveren is gelukt.

Draadloze internetverbindingen zijn in relatief rap tempo geëvolueerd: van eerst bijzaak, naar luxe uitzondering, tot nu noodzaak en zelfs netwerkbepaler. WiFi legt vaste netwerken vereisten op die nogal worden onderschat.

WiFi is niet langer een bijzaak, het is een noodzaak. Waarbij we ooit 100 Mbit internetconnectiviteit middels bedrade netwerkverbindingen mogelijk maakten is de vraag explosief gegroeid naar 1Gb, 2.5Gb en zelfs 10G netwerken. Dit om de alsmaar groeiende behoefte naar AudioVisuele content, applicaties en data te kunnen faciliteren. Niet alleen met bedrade netwerken maar ook met Wireless netwerken waar men in ieder hoekje van het gebouw (of thuis) toegang wilt hebben tot het bedrijfsnetwerk en de data daar en het liefst zo snel mogelijk, in ieder geval sneller dan thuis.

NETGEAR heeft een uitgebreid portfolio voor draadloos internet dat o.a. bestaat uit professionele, Wave 2, high density access points gemakkelijk te managen vanuit ons NETGEAR cloudomgeving (Insight). Daarnaast hebben we ook super simpel aan te leggen Mesh WiFi-systemen zoals de Orbi Pro. Dit biedt onze klanten de mogelijkheid om 1 of juist legio locaties te voorzien van WiFi op basis van de behoeften van die specifieke locatie. Met Insight wordt centraal het draadloze netwerk beheerd vanuit de cloud. Dit kan op je mobiel als je onderweg bent maar zit je achter een computer, dan vind je deze functionaliteit via een uitgebreide webinterface.

Bij goede WiFi heb je ook bepaalde vereisten. Met multi-gig of 10G switches heeft u bijvoorbeeld geen bottlenecks tussen Core en Edge. Daarnaast heeft NETGEAR het meest uitbreide assortiment van Power over Ethernet (PoE, PoE+ en Ultra PoE) om alle Access points, camera’s of Telefoons te voeden met stroom zonder dat u overal stroompunten hoeft te plaatsen.

Kortom, NETGEAR bouwt verder aan het netwerk van morgen en gaat mee met de wensen van de klanten. Maar hoe lukt het u om de snelle netwerkontwikkelingen bij te benen? Daar zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar! Lukt dit en op welke manier of lukt het juist niet…

DOE MEE EN WIN!

Herkent u bovenstaande uitdagingen én wilt u uw bedrijf uitrusten met de meest recente netwerktechnologie? Leg uw verhaal bij ons neer, laat uw gegevens achter en maak kans op zakelijke NETGEAR netwerk apparatuur (NETGEAR switches, controllers, AccessPoints e.d) t.w.v. max. 7500,- euro (*).

De winnaar van de competitie zal zijn wie het beste antwoord kan geven op deze vraag; “Hoe kan een perfect WiFi-netwerk bijdragen aan het succes van uw bedrijf, stichting, onderneming of instelling?”.

De actie loopt tot en met 30 september 2019. De winnaar zal door NETGEAR worden gekozen uit alle inzendingen binnen de actie periode.

(*) - disclaimer – Bij deze actie zijn alle rechten voorhouden aan NETGEAR. De NETGEAR netwerk spullen twv max. 7500,- euro zijn op basis van geldende advies verkoopprijs (acties buitengesloten). NETGEAR bepaalt het netwerk en de invulling bij de winnaar, de winnaar is verantwoodelijk voor de implementatie van het netwerk.